Wednesday, September 27, 2006

Sok hűhó

...... ezzel a címmel írtam meg gondolataimat, észrevételeimet a helyhatósági választások előtt kialakult magyar belpolitikai helyzetről, ill. ahogy azt a világsajtó látja. A részletek ITT olvashatók.

2 Comments:

At 8:33 AM, Anonymous Anonymous said...

Milyen csalodas! Az elmult ev folyaman azt hittem, hogy ez a blogos a kozeputon halad es nem dul se jobbra se balra. Elkepzelhetetlen, hogy egy intelligens ember a Gyurcsany elnok beszedere azt mondana, hogy "tartalma azonban oszinte es igaz. Ezert mint beismerovallomas dicseretes". Elfeledkezik talan Pocakos ur arrol, hogy az "oszinteseg" es "beismerovallomas" csak kb. 200 cinkostars elott volt nem pedig az egesz orszag elott? Gyurcsany le lett leplezve. Punktum! Nem lehet szo a bevallasrol! Apropos, mi koze van az egesz esetnek az Orban Viktor (jo vagy rossz) szereplesehez a multban, jelenben es jovoben? Mi volt a celja az Orban elleni litugiajanak? Ettol semmi esetre sem lett kivanatosabb a Gyurcsany kormany. Ne becsulje le a magyar valasztok intelligenciajat es hagyja a propagandat a politikusoknak - vagy talan kozejuk tartozik es on is csak egy alruhas blog-politikusa a bal oldalnak? Nagy kar!
Magyar

 
At 11:19 AM, Blogger Pocakos said...

Kedves (anonymous) Magyar,

elkerülte figyelmét az az apróság, hogy észrevételeimet a világsajtó tálalására alapoztam: úgy, ahogy a világ lát minket, Magyarországot. Az összkép az, amit írtam: ha Gyurcsány bukik, akkor bukik az egész ország (gazdasága). Tudom, ezt nehéz felfogni (és megemészteni). Köszönöm, hogy olvas, és megtiszteltetés, hogy hozzászólásra is szakított időt, ugyanakkor kérem, figyelmesebben olvasson, - és időnként gondolkozzék.

 

Post a Comment

<< Home