Saturday, November 19, 2005

Magyar átok: az igeidő

Bicskei Bertalanról ír a malajziai média és online lapok. Még pedig további sorsáról, hiszen szeptemberben 7:0 vereséget szenvedett az egykori magyar szövetségi kapitány csapata, a maláj válogatott Thaiföld ellen, és ezért Bicskeit kirúgták. ….

Ezen a ponton abbahagytam az olvasást, megnéztem a dátumot (november 14), majd a magyar keresőprogramokra kattintottam. A legfrissebb találat (utolsó módosítás november 13. vasárnap 19:00) a TV2 híre volt: a Magellán cimű műsor stábja meglátogatta a maláj futballválogatott szövetségi kapitányát: Bicskei Bertalant.


Azt hiszem ennél több, nem kell. Már megint a jelen idő! Miközben az egy nappal később keltezett maláj cikk szerint már szeptemberben menesztették a magyar edzőt.
A tudósításból kiderül, hogy Bicskei havi 10 ezer dollárt keres, és ha jövő júniusig szóló szerződését a maláj szövetség egyoldalúan felbontja, akkor a hátralevő időre ki kell fizetni az edzőnek járó havi bérét, összesen 70 ezer dollárt. Sőt, asszisztensét Dzurjak Józsefet is kárpótolni kell. A maláj futballszövetség helyettes elnöke - Tengku Abdullah Sultan Ahmad Shah – szeretne valami más posztot felajánlani Bicskeinek – legalább jövő júniusig – de, mint mondta, döntés csak a jövő héten lesz.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home