Thursday, May 04, 2006

Hírünk a világban

Lassan már nincs olyan internetes újság, ahol ne lenne olvasható a zsaru.hu egyik megdöbbentő híre, miszerint „Rumba temette urát a diplomatafeleség”. A világhírügynökségek is megemlítik panoráma anyagukban a meglehetősen morbid történetet.
Röviden, ahogy a világsajtó tálalta.

Magyar építőipari munkások, egy szegedi ház renoválása közben szép lassan és lopkodva megitták a pincében talált hordó rumot. Majd amikor arrébb akarták tenni a 300 literes hordót, legnagyobb meglepetésükre alig bírták megmozdítani. Erre fogták és szétverték. Legnagyobb meglepetésükre a hordóból kiesett egy meztelen holttest. A rendőrségi web-oldal szerint a férfi holttestet 20 évvel ezelőtt szállítatta haza a feleség Jamaica-ból, ahol addig éltek. Az asszony feltehetőleg így akarta elkerülni az igen drága (hulla)szállítási költségeket és a hosszadalmas papírmunkát. Az építőipari munkások, pedig elmondták, hogy olyan „különleges íze, aromája” volt a rumnak, hogy néhány üveggel haza is vittek belőle. Mivel a feleség is halott már, így a férfit tisztességes sírban temették el.

Néhány internetes oldal, ahol a hír megjelent:


Scotsman, Reuters, NEWS(Australia), Newsweek, The Australian, ShortNews(Germany), Melbourne Herald Sun, Huston Chronicle , Independent Online(South Africa), CRI (China), Newsradio (Southern California), Spiegel (Online), n-tv.de, Newindpress(India), BBCNews, Jamaica Gleaner(Jamaica)


.
Fejlemény




1 Comments:

At 8:41 AM, Anonymous Anonymous said...

Ezt elintézted.
Most egy ideig nem fogok rumot inni. Üvegeset sem.

 

Post a Comment

<< Home