Thursday, January 10, 2008

Ingyen szex a Való Világ-ban

Big Sister, azaz a Nagy Nővér, a neve annak az Internet valóság show-nak, ahol bárki ingyen veheti igénybe egy prágai bordély szolgáltatásait. Az ötlet (és az elnevezés) a vilászerte hódító Big Brother (Nagy (fiú)Testvér) valóság show-tól származik, és megalkotói a 21. század nagy „Reality TV Show“-jának tekintik. A neves amerikai gazdasági online újság, a Bloomberg beszámolója egy fracia fiatalember élményeivel indít. A Nick becenévre hallgató 36 éves férfi nyolc órát autózott Franciaországból Prágába, hogy a Big Sister nevű bordélyban ingyen szolgáltatásban részesüljön. Persze, mivel a világon semmi sincs ingyen, a kuncsaftnak azért itt is valamit – szép magyar szóval - „fel kell vállalnia“.

Az ingyen szex feltétele, hogy az együttlétet kamerák figyelik és veszik fel, és - mint a TV-ben – az online előfizető nézők egyenesben láthatják. A kukkolók 29.95 euro-ért egy hónapon át nézhetik a valóság show-t, mely (fizetős) kábel-tévén is elérhető. A program 2005-ben indult, és azóta több mint 15.000 férfi vette igénybe az ingyen kuplerájt. A szobákban folyó aktust több mint 50 kamera követi, figyeli. Kamerák vannak mindenütt, még a WC-ben is. Állítólag naponta 10-15 ezer virtuális látogatót jeleznek a web-oldal számlálói. A web-oldal tulajdonosa egy IT Service Consulting AG nevű Svájcban bejegyzett cég. A „club“-nak pedig osztrák a tulajdonosa, aki 5 millió eurót fizetett a Prága Óvárosában található épület felújításáért, és aminek ára – állítólag – már bejött. A lányok havi 3-5 ezer eurót keresnek, ami igen jó fizetésnek számít, hiszen a cseh átlagkereset 800 euró. A cikk írója megjegyzi: Csehországban nem tiltja a törvény az „üzletszerű kélyelgést“. Az ingyen bordélyban szezontól függően 25-45 lány dolgozik, és a színfalak mögött 45 „müszaki“ bizosítja a valóság show-t. Az aktusról készült videot, DVD-t pedig az ügyfél (ajándékban) hazaviheti. Ezzel is sokan élnek - a cikk szerint. Akit az ingyen bordély működésének további részletei érdekelnek, az a Big Sister weboldalán (bigsister.net) angol, német, cseh és olasz nyelven mindenről pontosan tájékozódhat.

1 Comments:

At 8:24 PM, Anonymous v v said...

2010 újra vv, emlékeztek még Ganxsta Zolee és a Kartel - Való világ és Majka Papa - kiszavazó show számára ? Várom biztos most is lesznek jó slágerek :)

 

Post a Comment

<< Home