Monday, April 25, 2011

Legjobb védekezés a támadás (?)


….........ez volt az első gondolatom, amikor „Legális feketemunka” című február 19-i blogbejegyzésemre, most, április 12-i dátummal, kaptam egy hosszú levelet egy ügyvéd e-mail címéről. A Nagyhétre időzített levélben a vége felé ez olvasható.

".......Remélem, hogy a cégünk ellen irányuló, a törvények értelmezésében rágalmazásnak, hitelrontásnak minősülő bejegyzéshez kiteszi cégünk ezen, hivatalos álláspontját is. ......"

Ez valami (rossz) vicc – gondoltam. Nem tudtam elhinni, hogy az internetes naplóírás (blogolás) korában létezik olyan cég Magyarországon, amely egy magánvélemény miatt képes ügyvédet fogadni. Ahelyett, hogy a bejegyzéshez tartozó hozzászólás (comment) rovatban fejtette volna ki problémáit. Az egész partizánakció már csak azért is fura, mert a fenyegető cég neve eleve nem szerepel a bejegyzésemben. Erre a cégnél is rájöhettek, mert a fentebbi fenyegetésből honlapukon nyíltlevél lett. Részletek az eredeti blogbejegyzésem alján „Új fejlemény” cím alatt olvashatók (kattints rá!)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home