Sunday, February 15, 2009

Bicskei megijedt, Kottán a következő?

Karacsiból jelentik, hogy még mindig szövetségi kapitányt, magyarul edzőt keres a pakisztáni labdarugó válogatott, mivel az egykori malajziai válogatott edzője (a magyar) Bicskei Bertalan az utolsó pillanatban meggondolta magát. Bicskei január 26-án érkezett Lahore-ba, ahol minden részletben megegyeztek, majd a 64 éves szakember hazaindult, és jelezte, hogy a pakisztáni ajánlatot mégsem fogadja el, - a helyi újság a The News szerint – valószínűleg biztonsági okokból. Jelöléséről már idén január 26-án beszámoltam (lásd Előzmény)

A pakisztániak másik jelöltje, a német Antoine "Tony" Hey, állítólag nem tudta időben megszerezni a beutazási vízumot, és – a már említett újság szerint „kiderítetlen okokból nem tudta ígéretét (be)tartani.”.

Most az osztrák George Kottan-nal próbálkoznak, aki 2003-ban sikerre vitte a bangladeshi válogatottat. Hogy ez a hír mennyire igaz, arra jellemző, hogy a Nyíregyháza online (kattints rá!) már idén január 22-én megemlítette, hogy a magyar Kottán György is esélyes a pakisztáni szövetségi kapitányi címre, ill. posztra.

A pakisztániak mindenáron neves és sikeres külföldi edzőt, azaz szövetségi kapitány szeretnének válogatottjuk mellé.


.
Előzmény
Bicskei lesz a pakisztáni válogatott edzője? (Monday, January 26, 2009)

.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home