Saturday, June 04, 2005

Üdvözlet, Welcome, Willkommen

Isten hozott ! - mondanám, irnám, köszönteném azokat, akik erre az oldalra rátaláltak és talán visszatérö vendégként olvasni fogják gondolataimat a világ eseményeiröl. Egyuttal magamat is köszöntöm, hogy rászántam magam a "blog-irás"-ra.

3 Comments:

At 7:24 PM, Anonymous Anonymous said...

Gratula! Pocakos. LÁtom, megtetszett a klasszikus site. Máris betettem a Favorites-be. Kenczler

 
At 11:58 PM, Anonymous Anonymous said...

Én egy percig sem kételkedtem kezdettöl fogva, hogy a dolgok ilyetén módon alakulnak. Pocakos kitünö összefoglalójának -ahol igazában csak az utszélén heverö tényeket kellett felszedegetni - van egy megszégyenitő hátulütöje. Aki ugyanis eddig skolasztikus módon elképzelt menetében hitt az a.) Vagy orránál fogva vezethetö ostoba, b.) Vagy fehér galléros kriminál elem c.) Vagy javithatatlan álmodozó, fantaszta, aki se nem tud se nem akar a tényekkel konfrontálni. "Quartus non datur" és biza, egyik opció sem hizelgö senkire...De nem ám!

- critical-

 
At 10:48 AM, Anonymous Anonymous said...

Sok erőt a folytatáshoz, Pocakos! Én örömel fogm látogatni ezt az oldalt (mert már ismerem korábbról Pocakos széleskörű érdeklődését, "problémaérzékenységét" és nemcsak analizáló, de szintetizáló képességét is). Amit ő csinál, az szerintem ezerszer jobb, mint egy (végül is rendszerint érdektelen) személyes napló. Ez egy egyszemélyes hírügynökség, ill. újság (lesz). Egy leendő állandó olvasó
Attila

 

Post a Comment

<< Home